Selecteer een pagina
VormFabriek ontwikkelt professionele websites waarmee een groot publiek te bereiken is. Websites die voldoen aan richtlijnen van Google: responsive, optimaliseren van laadtijden en aandacht voor SEO. En die bovendien makkelijk te onderhouden zijn door het gebruiksvriendelijke WordPress als basis te gebruiken.

Minstens zo belangrijk als een goed ontwerp, is het plaatsen van content met het CMS. Via het door ons gebruikte framework kunnen blokken content snel geplaatst, aangepast en verschoven worden.

Websites op maat: jouw wensen zijn leidend

Wij geloven niet in een standaard oplossing. Iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen, zowel qua functionaliteit, tone of voice als gewenste uitstraling. De enige manier om een site te bouwen die aan de verwachtingen voldoet, is om met elkaar in gesprek te gaan. Aan de hand van een of twee meetings kunnen wij een programma van eisen opstellen. Het programma van eisen is als het ware een verlanglijstje voor functionaliteit, vormgeving, content, contentbeheer en technische voorwaarden. De doelstellingen van de website worden daarbij zo concreet mogelijk gemaakt.

Een site bouwen is relatief makkelijk. Een bezoeker snel informatie laten vinden, een huisstijl consequent doorvoeren en een positieve indruk achterlaten op zowel mobiele devices, laptops of bijvoorbeeld smart TV’s is een andere uitdaging. Wij geloven dat een website geen drempel moet opwerpen richting de bezoeker. Daarom leveren wij sites die op een breed scala aan apparaten goed toegankelijk zijn en een consistente look&feel hebben.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel met Jeroen op 06 26 176 276.