Selecteer een pagina

VormFabriek Noord

Jeroen Wiersma
T 0626 176 276
M info@vormfabriek.nl

VormFabriek Randstad

Brian Siersema
T 0629 002 071
M info@vormfabriek.nl

Over VormFabriek

Je hebt een product, dienst of boodschap. VormFabriek vertaalt dat naar een logo, huisstijl of presentatie, zodat je professioneler overkomt, eenvoudiger communiceert en het direct duidelijk is waar je voor staat.

VormFabriek is een samenwerkingsverband van ontwerpers, webontwikkelaars, fotografen en tekstschrijvers. Elk project wordt persoonlijk begeleid door Jeroen Wiersma, die samen met Brian Siersema aan de basis staat van VormFabriek.

VormFabriek is een collectief van zelfstandigen. Onze lat ligt hoog en de lijnen zijn kort. We zijn er trots op dat we in de vijftien jaar dat we samenwerken nooit een deadline hebben gemist.

Dankzij het netwerk dat we in de jaren hebben opgebouwd, combineren we de persoonlijke betrokkenheid, de snelheid en flexibiliteit van een klein bedrijf met de betrouwbaarheid en het brede scala aan diensten van een grotere club.

Jouw beeld en tekst verzorgen wij graag en ook bij het advies over communicatiemiddelen voor een zo groot mogelijk bereik kunnen we je uitstekend adviseren.

Of je nu een website, visitekaartjes of een compleet nieuwe corporate identity nodig hebt, VormFabriek levert het allemaal. Benieuwd naar onze resultaten? Werp een blik op ons werk.

 

Samenwerken?

Door de waan van de dag is onze eigen site nog niet compleet. In de tussentijd zijn we wel druk bezig met klussen voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel met Jeroen op 06 26 176 276.

12 + 9 =